We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Kwaliteit

Exuive gaat voor niets minder dan topkwaliteit! Dat zie je niet alleen terug in de manier van examineren en de goede examenproducten. Maar ook in de servicegerichte houding van haar medewerkers en assessoren, de vriendelijke stem aan de telefoon, de adequate verwerking van informatie en de snelle afgifte van de erkende diploma's.

Bij Exuive vinden we kwaliteit zo belangrijk dat we een kwaliteitsmanager hebben aangesteld. Deze stelt halfjaarlijks een kwaliteitsplan op waarin evaluaties van alle procedures en processen zijn opgenomen. Daarnaast zal de kwaliteitsmanager, aan de hand van de cirkel van Deming, de kwaliteit gedurende het studiejaar constant monitoren, verbeteren en borgen.

Naast onze interne, constante kwaliteitsborging worden wij geauditeerd door de onderwijsinspectie voor de MBO examens en examenproducten en door KIWA (in opdracht van de eigenaar van de branchediploma's CvAE, Anbos en ProVoet) voor wat betreft de branche examinering.

Kwaliteitszorg is een continue proces waar Exuive serieus en intensief mee bezig is. Suggesties ter verbetering van de organisatie rondom de examinering en de uitvoering van de theorie-examens en praktijktoetsing worden zeer op prijs gesteld. Opmerkingen kunnen schriftelijk of per email verstuurd worden naar:

Exuive BV
Recordweg 1
3821 AS Amersfoort

Nieuws

Duim omhoog.jpg
SANNESOPHIA_450.jpg
Exuive_5jaar_450.jpg

Nieuws