We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Docenten

Exuive streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in haar examinering en biedt daarom verschillende instructiedagen, trainingen en opleidingen aan. 

Docentinstructie

De onderwijsinstellingen die een contract hebben afgesloten met Exuive krijgen daarom een gratis docentinstructie aangeboden. Deze interactieve instructie vindt op afspraak plaats op de centrale examenlocatie van Exuive in Amersfoort. Hierdoor hebben de docenten kennis van de gang van zaken rond de examens van Exuive en kunnen zij hun lessen hierop aanpassen.

Didactische docententrainingen

Naast de gratis docentinstructie biedt Exuive desgewenst didactische docententrainingen aan. Deze variëren van het op peil brengen en verhogen van de vaktechnische bekwaamheden van de docenten, tot trainingen in onder andere didactiek, psychologie, groepsdynamica en ondernemen. 

De didactische docententrainingen zijn toegankelijk voor alle docenten van onderwijsinstellingen die werkzaam zijn op opleidingen Pedicure en Medisch pedicure. Het maakt hierbij niet uit of de onderwijsinstellingen hun examinering bij Exuive hebben ondergebracht.

Nieuws

Duim omhoog.jpg
SANNESOPHIA_450.jpg
Exuive_5jaar_450.jpg

Nieuws