We gebruiken Cookies om functies voor social media te bieden of om website verkeer te analyseren.
Privacyverklaring

Algemeen

Kennis, vaardigheid en beroepshouding vormen samen vakbekwaamheid. Exuive ziet erop toe dat deze vakbekwaamheid, opgedaan op de scholen/onderwijsinstellingen, gedegen wordt getoetst zodat het aan de daartoe gestelde eisen voldoet.

De assessoren die deze vakbekwaamheden toetsen, moeten natuurlijk zelf ook bekwaam worden, zijn en blijven. Daartoe heeft Exuive een specifiek programma voor opleidingen en trainingen opgezet. Want kennis is aan inflatie onderhevig, vakbekwaamheid aan slijtage. Het gaat niet alleen om bekwaam te worden en te zijn, maar vooral ook om te blijven!

Gerichte trainingen voor instructeurs en docenten

Veel scholen en opleidingsinstituten zijn inmiddels gestart met beroepsgericht onderwijs en willen graag op basis van dit nieuwe onderwijs hun opleidingen vormgeven en de examinering inrichten. Hiervoor is niet altijd voldoende kennis aanwezig bij de docenten en instructeurs. Het blijkt dat er behoefte is aan goede training op het gebied van beroepsgericht opleiden en examineren.

Exuive heeft naast de ontwikkeling van de verschillende examenproducten gerichte trainingen ontwikkeld voor docenten, instructeurs en lesassistenten die de theorie- en praktijklessen op de scholen en opleidingsinstituten verzorgen. Deze trainingen lopen uiteen van het werken met kwalificatiedossiers tot het inrichten van beroepsgerichte lessen. Ook een opleiding tot schoolassessor of branche-assessor behoort tot de mogelijkheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Nieuws

Duim omhoog.jpg
SANNESOPHIA_450.jpg
Exuive_5jaar_450.jpg

Nieuws